fbpx Fortsätt till innehåll

WU-TANG CLAN X ABSOLUT ART – STÄLLER UT I BANK ART SPACE

Bank Hotel’s konsthall Bank Art Space inleder ett samarbete med Absolut Art som gästar konsthallen den 14 till 17 november med sin exklusiva utställning Wu-Tang Clan. En konstutställning som hade världspremiär i New York den 24 oktober.

I våras var det premiär för Bank Hotel’s konsthall Bank Art Space. Den första utställningen Svenskt Modefoto 1952–2019 som kurerades av CFHILL öppnades upp för allmänheten den 29 mars och inriktade sig då på fotomodekonst från svenska etablerade fotografer. Nu är det dags för nästa utställning att ta plats och denna gång med Absolut Art.

Hiphop-legenderna Wu-Tang Clan har under hösten inlett ett intimt konstsamarbete med Absolut Art. Nu kommer konstkollektionen bestående av limiterade och exklusiva prints skapade av etablerade och uppgående konstnärer som samlats för att hylla Wu-Tangs kulturella arv till Bank Hotel’s konsthall Bank Art Space för en exklusiv utställning under fyra dagar i november.

Konstkollektionen är kurerad av Oliver “Power” Grant, medgrundaren av Wu-Tang Productions och Wu-Tang Brand tillsammans med kuratorn Diya Vij.

Utställningen öppnar för allmänheten den 14 november i Bank Art Space och är öppen torsdag 14:e 11-18, fredag 15:e 11-18, lördag 16:e 12-17 och söndag 17:e 12-17.

Tillbaka till toppen