fbpx Fortsätt till innehåll

VIDEGÅRD NOMINERAD TILL SVENSKA DESIGNPRISET 2019

Vi har den stora glädjen att meddela att Videgård Restaurant nominerats till Svenska Designpriset 2019 i tävlingskategorin ”Identitet – Grafisk Identitet” tillsammans med designern Gabor Palotai.

”Det känns fantastiskt när den grafiska designen prisas. En restaurang skall vara en helhet. The devil is in the details” säger Erik Videgård som även fick Svenska Designpriset 2015 för sin bok ”Facing Heaven – Välkommen till Sichuanköket”, även då tillsammans med Gabor Palotai.

Svenska Designpriset är en tävling i design som är öppen för alla som arbetar med grafisk design, formgivning och inom liknande kreativa områden. Tävlingen är indelad i ett flertal olika kategorier och arrangeras av Batteri Kommunikation AB. Prisutdelningen sker i år på Rondo, Liseberg i Göteborg den 17 oktober. De vinnande bidragen publiceras därefter på designpriset.se. Nomineringarna till Svenska Designpriset har gjorts av en jury, och från 9 september får också allmänheten vara med och rösta.

För att rösta på Videgård Restaurant: gå in på designpriset.se, klicka dig fram till rätt kategori (”Identitet – Grafisk Identitet”) och välj sedan Videgård. Röstningen öppnar 9 september.

 

Tillbaka till toppen