fbpx Fortsätt till innehåll

VIDEGÅRD OCH PAPILLON NOMINERADE TILL GULDDRAKEN 2019 I KATEGORI BAR

Måndagen 11 februari utses vinnarna av det årliga och prestigefyllda restaurangpriset Gulddraken som delats ut av Dagens Nyheter sedan 2001. Bland de nominerade i kategorin för Stockholms bästa bar 2019 hittar vi både Videgård och Papillon på Bank Hotel.

Årets prisutdelning går av stapeln den 11 februari på Café Opera i Stockholm och med på nomineringslistan i kategorin ”Bar” finner vi Videgård och cocktailbaren Papillon på Bank Hotel. Två av de fem nominerade i klassen Bar.

Videgård öppnade september 2018 med en tillhörande restaurang, bar och raw-bar. På Videgård görs en respektlös tolkning av Nikkei och i baren inbjuds du på en smaksensation med Japan och Sydamerika i ett glas.

Cocktailbaren Papillon Bar på Bank Hotel öppnade i augusti 2018. Papillon är en sofistikerad bar med en internationell atmosfär. Här serveras eleganta och smakfulla drinkar i en klassik miljö som inspirerats av bankdirektörens kontor.

Gulddraken är Dagens Nyheters pris till Stockholms bästa restauranger, barer och kaféer. Den anonyma Krogkommissionen har sedan 2001 utsett nominerade och vinnare av det prestigefulla priset som belönar de restauranger i budget, mellan- och lyxklassen som har den bästa maten, den trevligaste servicen och den mysigaste atmosfären. Även kaféer, barer och personer som gjort något bra för Stockholms krogscen kan få en gulddrake.

Tillbaka till toppen