fbpx Fortsätt till innehåll

SVENSKA DAGBLADETS VIGGO CAVLING TESTAR ARNOLD´S

“Arnold’s är en krog man ska besöka i vår”

 

Arnold’s är en krog man ska besöka i vår” så inleder SvD:s Viggo Cavling sin recension av restaurang Arnold’s när han gjort sitt berömda krogtest.

SvD konstaterar att ett av de absolut bästa borden att få just nu återfinns på nyöppnade Arnold’s, krogen som ser ut att ha varit öppen sedan 1988, ”Att sitta vid detta bord med gamla och nya vänner och beställa in bubbel till alla är en magisk känsla.” Miljön och interiören beskrivs med orden ”Det är en leopardmönstrad serveringsvagn och sagolikt vackra takmålningar. Det är bekväma välstoppade stolar och mjuka soffor. Tunga linnedukar och vackra menyer.”

När det kommer till maten fastslår SvD  ”Maten är också åttiotal. Surf and Turf för 890 kronor för två personer är faktiskt värd sitt pris. Men varför inte trycka ut lite pommes och bea när frosseriet ändå pågår. Hummern är suverän och köttet nästan lika bra.”

På efterrättsmenyn så är det Messy Chocolate Viggo fastnar för och han avnjuter även signatur-drinken Fleur de Sureau i baren som han beskriver vara lika stor som matsalen själv.

Tack för recensionen SvD och Viggo, boka ditt bord på Arnold’s redan idag!

Tillbaka till toppen