fbpx Fortsätt till innehåll

SVENSKA DAGBLADETS KROGGUIDE BESÖKER ARNOLD’S

”Vi trivs på Arnold’s och uppskattar miljön som andas 1990-tal och superproffsig personal.”

 

Krogguiden på Svenska Dagbladet besökte nyligen restaurang Arnold’s och har gjort sitt ryktbara krogtest. Rubriken lyder ”Vi blir överraskade på krogen – den är Stureplan” och konstaterar att de trivs på Arnold’s, med både mijön och superproffsiga personalen.

Svenska Dagbladet blir överraskade när det äntrar restaurangen och matsalen. De fastställer att det är mycket skickligt gjort och mycket tidstroget. ”Tänk powerdining, leopardmönstrat och jacquardvävda gardiner. Till och med musiken som strömmar ur högtalarna håller sig inom samma snäva tidsramar.”

Väl sittandes till bord inleder de med att beställa in cevichen på lax som det anser vara elegant upplagd med klara och syrliga smaker. De beställer sedan råbiffen och till varmrätt blir det den grillade vårkycklingen som de tycker smakar ljuvligt.

Svenska Dagbladet avslutar recensionen med att hylla Arnold’s serveringspersonal, ”Sällan har vi mötts av en så månghövdad och välpolerad servis som serverar vänliga leenden och ger uppmärksamhet som aldrig blir påträngande.”

Tack för den fina recensionen Svenska Dagbladet!

Tillbaka till toppen