Fortsätt till innehåll

Surfers i Humlan bjuder in till Pridefirande!

Pridefirandet i Stockholm är i full gång och på lördag passerar den årliga Prideparaden längst Sturegatan. Passa då på att besöka Surfers i Humlan för att få den bästa överblicken över paraden och ta del av den festliga stämningen. Vi träffade Mymlan som ansvarar för Surfers i Humlegården för ett small talk om sommaren och Pride-helgen.

Hej Mymlan, vi är redan inne i augusti, hur sammanfattar du sommaren i Humlan så här långt?
– Hittills har denna fantastiska sommar gett inte bara oss i Humlan utan till alla som valt att spendera den i Sverige mer sol än någonsin, och för oss på Surfers i Humlan har det varit en helt ovärderlig gåva att få då Humlan är en utomhusrestaurang och bar. Det känns också som att många gamla bekanta har hittat till oss men även en hel del nya ansikten och mycket turister, vilket har varit väldigt kul och bidragit till ett riktigt skönt häng!

Just nu pågår Pride i Stockholm och på lördag passerar Pride Paraden 2018 längs Sturegatan, förbi Humlan. Berätta mer om helgen hos er!
– På lördag ställer vi till med ett stort dagskalas och firar Pride, vilket ska bli superroligt! DJ Sotarn står för musiken under dagen, Stockholm Dolls för underhållningen och vi på Surfers står självklart redo att servera er svalkande drycker och vår heta mat. Festen börjar redan klockan 13:00, kom och fira fri kärlek för alla med oss på Surfers i Humlan!

Vad återstår på Surfers i Humlan i sommar?
– I augusti önskar vi att alla återvändanden stockholmare väljer att förlänga känslan av sommar och semester med oss i Humlan då det är precis det vi vill ge till alla fram tills att vårt gästspel är över den 25/8.

Tillbaka till toppen