fbpx Fortsätt till innehåll

STANS BÄSTA AW-HÄNG

Vill du ta en riktigt god drink, gå på en vindejt eller lyssna på grym musik med vännerna? Vi har något som passar alla, nedan listar vi 10 olika aw-ställen.

Coquetel Social – Du behöver inte åka till Brasilien för att avnjuta en god Caipirinha. Ett stenkast från Stureplan hittar du Coquetel Social med influenser från Rio de Janeiro och Havana. Öppet från kl. 17 idag!

Asian Post Office – Asian Post Office är mångas favorithäng. Hit kommer många för en AW som sedan övergår till middag och drinkhäng till sent in på småtimmarna. Missa inte att testa drinkfavoriterna Thai Basil eller Lemongrass.

Tjalans – En trappa upp i Sturegallerian på hittar du Tjalans. Här inbjuds du till en internationell barupplevelse med musiken i fokus. Välkommen på en AW i en välkomnande miljö med välkomponerade drinkar.

Tyge & Sessil – Ett stenkast från Stureplan gömmer sig Tyge & Sessil. En stimmig vinbar med fokus på naturliga viner som är så där lagom avspänd. Från det lilla köket serveras även vinvänliga smårätter.

Berns Cocktailbar – I Cocktailbaren på Berns blir det lätt stimmigt och härligt. Den modernt inredda baren bjuder in till såväl intim AW som festligare kvällar med vännerna. Öppet alla dagar från kl 15.

Sturebaren – Bubblor i mängder, en inspirerande cocktailmeny, minipizzor och andra AW-vänliga tilltugg är vad du kan vänta dig på Sturebaren, baren mitt i Sturegallerian.

Nosh and Chow – Trevligt barhäng, skön musik och härlig stämning när vi tar trappan upp till Nosh and Chows stora sekelskiftesvåning för att fira in helgen. Helgerna här brukar börja redan vid 16.30-tiden!

Hillenberg – I Hillenbergs vinbar Helga kan du dricka roliga viner på glas eller botanisera i vinlistan. Det går lika bra att slinka in på ett glas före middagen som att sitta hela kvällen, prova igenom viner tillsammans med passande rätter.

L’Avventura – Börja eller avsluta kvällen i någon av L’Avventuras två magiska barer. Ta ett glas och dela på några assieter i Foajébaren eller ta en drink i baren på den gamla balkongen, med överblick över den maffiga matsalen.

Sophie’s – Bakom gardiner, blomstrande tak och leopardmönstriga soffor inviger du helgen på Sophie’s på Bank Hotel. Slå dig ner i sofforna eller häng i baren samtidigt som du njuter av bubbel eller drinkar. Barteamet står redo från kl. 16!

 

Tillbaka till toppen