Yvonne Tran är glädjespridaren i Humlan. Hon har arbetat för flera av Stureplansgruppens verksamheter och vi träffade Yvonne för att lära oss mer om henne, Humlan och den ultimata Stockholmsupplevelsen.
Hej Yvonne! Vad roligt att få umgås och lära känna dig en stund! För dem som inte vet, vem är du?
Jag heter Yvonne och är ansvarig för Humlan. Jag är uppvuxen i Småland, men bott lite här och var. Har nu varit i Stockholm i sex år och jobbat inom restaurangbranschen i snart tio år. När jag inte jobbar sitter jag i min keramikverkstad och skulpterar.
Berätta hur du hamnade här/vad du gjort innan/ hur du tagit dig hit.
Innan Humlan har jag jobbat på Nour och Berns Asiatiska. Jag känner Alex och Ola sedan tidigare och tyckte att Humlan verkade kul, och jag har aldrig jobbat på en sommarkrog förut!
Berätta om tanken bakom upplevelsen hos er i Humlan? Vad får vi inte missa?
Vi vill att det ska vara enkelt och härligt att vara hos oss. Ni får definitivt inte missa drinkarna och naturvinerna som vi har på tapp.
Hur är stämningen hos er?
Festlig, lagom stökigt och god!
Det ryktas att ni serverar naturvin på tapp, berätta!
Vi har sex olika viner på tapp, alla är naturviner. Det är miljövänligt, roligt och går sjukt snabbt att hälla upp!
Vilken drink serverar du helst nu? Vilken är din favorit?
Vår drink med hallon, vassle, gin och limoncello. Den är som en fluffig rosa dröm.
Vilka tillfällen ska man komma hit?
För AW, middag och sent häng med gänget!
Berätta lite om maten och menyn?
Vi kör en meny inspirerad av japansk street food med Katsu Sandos och kolgrill. Mellanrätter som man ska dela på med vänner!
Har ni något roligt att dela med er utav?
På söndag är det salsafest med Bacardí!
Vad tycker du det absolut roligaste med ditt jobb är?
Enkelt. Människorna man träffar.
Om vi kommer hem till dig, vad lagar du och vad får vi i glaset?
Jag har alltid sherry i kylen, och den som kommer hem till mig får nästan alltid käka något vietnamesiskt.
Avslutningsvis, hur ser den optimala Stockholmsupplevelsen ut nu i sommar?
För frukost skulle jag åka till Hornstulls Bagarn, köpa en fralla och kaffe. Sen sätta mig vid vattnet och bada lite. Käka en god lunch på Röda Huset och dricka drinkar. Sen hade jag gått till Pastis och suttit på uteserveringen och ätit escargots. Efter det har man säkert fått någon slags feeling och tar en promenad till Lucy's för mer drinkar. När de stänger så är man nog klar!