Vestlund och Persson om Hillenberg

Vi fångade Hillenbergs restaurangchef Sofie Vestlund och köksmästare Magnus Persson och ställde några frågor!

Hej Sofie och Magnus! Hur är stämningen på Hillenberg nu några timmar innan öppning?

Förväntansfull! Stämningen är glad och mycket positiv. Alla känner nog: äntligen!

När är Hillenberg ett självklart val?

Alltid – gärna flera dagar i veckan! Det ska vara öppet och tillgängligt. Hit är du välkommen oavsett om du vill fira din födelsedag, samla familjen för middag eller titta förbi en vardag för något enklare att äta i baren.

Berätta om atmosfären och servicen på Hillenberg!

Vi vill att våra gäster ska känna att de alltid får ett professionellt, men avslappnat bemötande. Hillenberg är en krog för alla tillfällen och vår ambitionsnivå är att du, oavsett när du är gäst hos oss, ska få samma serviceupplevelse: hög nivå, men på ett enkelt och okomplicerat sätt.