VENDELA OM NOSH & CHOW

Vendela Widahl arbetar som driftchef på Nosh & Chow. Vi träffade Vendela för att få höra mer om hela Nosh & Chow huset, deras häftiga event och hennes bästa Stockholmstips. Vendela och hennes kollegor skapar tillsammans ett hus med olika koncept där gästerna kan känna sig hemma på alla våningar.

Hej Vendela, vad roligt att få hänga lite med dig. Berätta vem är du och vad är din roll på Townhouse Nosh & Chow!

Hej, roligt att få hänga med er! Jag är uppväxt här i Stockholm och har jobbat för Stureplansgruppen i snart 6 år. Varav de senaste två åren har jag varit driftchef här på Nosh and Chow.

Jag älskar den sociala delen och nya utmaningar, några av många anledningar till varför jag trivs väldigt bra i vår bransch. Samtidigt som jag njuter av en hemmakväll med nära eller en resa för att få uppleva lite nytt. 

Ni har väldigt många stora event som är lite hemliga, berätta om det roligaste.

 Hmm.. det roligaste eventet vi haft sen jag började måste nog vara Brilliant Minds. Det var en otroligt rolig upplevelse, där vi fick jobba med många begåvade människor. Det skapades unika upplevelser på varenda yta i huset. 

Älskar event som involverar hela huset, där varje våningsplan jobbar tillsammans.

Det är alltid festlig stämning på Nosh & Chow, vad tror du är de bidragande faktorerna till det?

Nosh är en gömd men unik våning som erbjuder fyra olika rum: Mono, Coco, Courtyard och Bernie's. Där varje rum bjuder på en unik känsla. Vår innergård Courtyard är platsen där musik står i fokus samt knytpunkten för hela våningen. Mono används främst för event, där vi har haft mycket liveuppträdanden men som även är en av våra lugnare barer under vintertid. Coco är en mellanbar som nästintill blivit ett stammishak. Bernies är mångas favorit, vår cocktailbar. 

Utöver våra lokaler så är alla kollegor en stor bidragande faktor.

Vår barchef Fredric med kollegor ser till att barerna bjuder på härlig stämning och goda drinkar. Vi har några klubbisar, där bland annat Joel Ighe har varit med länge och byggt upp konceptet och Nosh & Chow som varumärke. Tillsammans erbjuder vi Stockholms bästa hemmafest med en internationell känsla där ingen kväll är sig lik! 

Vad tycker du är det absolut roligaste med ditt jobb?

Att få jobba i ett stort hus med så många olika verksamheter och kollegor. Tre olika koncept som skiljer oss åt mycket men samtidigt har vi den där gemensamma varma hemmakänslan på varje våning. Vi lär oss ständigt av varandra och utvecklas tillsammans men framför allt har vi roligt ihop.

Vad dricker du helst på krogen?

Oftast blir det nog en öl men blir jag sugen på en drink så har jag alltid varit svag för Paper Plane och Old Fashioned. 

Favoritrestaurang/bar i Stockholm?

Älskar att testa nytt! Ställen som jag aldrig tröttnar på är Surfers och Häktet. En ny favorit är Mormors Dumplings, ett litet hak på Söder. Lucys Flower Shop, Freyja och Svarta Hästen Schack & Vin har också blivit favoriter. 

Drömresmål?

Just nu är det Japan som ligger högst upp på min lista. Både för att få uppleva stadslivet men även de japanska Alperna.

Avslutningsvis, hur ser den optimala helgen/kvällen ut nu i höst?

Hösten är verkligen min favoritårstid. Med höst kommer vin. Vinkvällar och mysiga middagar med nära är nog det bästa vi har under hösten. Njuter även extra mycket av en trevlig cocktailbar.

This or that
Way out west eller Lollapalooza?

Way out west 

Öl eller vin?

Vin 

Barhäng eller Nattklubb?

Barhäng