THOMAS OM POSTKONTORETS 5 ÅR

Asian Post Office firar 5 år. Vi har träffat deras krögare Thomas Molin för att höra mer om vad som hänt under dessa år. Thomas berättar om hur Asian Post Office 5 år kommer att firas, vad som kommer hända framöver hos dem samt hur hans perfekta helg ser ut. Häng med!

Hej Thomas, förutom att du är krögare på Asian Post Office, vem är du? 

Svårt att beskriva sig själv men är alltid glad, jobbar med massa olika saker samtidigt, snart 50 och är allmänt social.

Asian Post Office firar snart 5 år, grattis! Hur ska detta firas?

Vi har bjudit in stammisar, vänner, leverantörer och folk som hjälpt oss genom åren till en stor dagsfest. Det blir glatt!

Om vi som gäster vill fira 5 år med er, hur gör vi bäst det?

Fortsätt besöka oss, drick Thai Basil, njut av maten och fortsätt bidra med den stämningen som ni gäster alltid skapar.

Du har varit med från start på Asian Post Office, vad har hänt under dessa år? 

Företaget har växt enormt och vi är idag närmare 70 anställda mot tidigare 35. Produkten har blivit mycket stabilare och skulle väl ändå påstå att vi satt oss själva på Stockholms krogkarta.

Det finns även en Asian Post Office i Åre, vad är unikt för de två restaurangerna och vad är det genomgående?

Åre har lite andra rätter än Stockholm även om grunden såklart är densamma. Publiken skiljer sig såklart en del då folk i största utsträckning är i Åre på semester. Thai Basil dominerar dock i baren på båda restaurangerna.

Ni serverar en av Sveriges troligtvis mest sålda drink, Thai Basil. Hur många säljer ni ungefär på en vecka?

Många!! Vi pratar över hundratals i veckan.

Hur ser det perfekta besöket på Asian Post Office ut? Vad får vi inte missa? 

Restaurangen är tänkt att fungera för allt från AW till middag eller drinkar efter middagen, vi vill tillgodose allas behov. Det perfekta besöket startar med 1-2 drinkar i baren innan ni sätter er till bords. Sedan att ni vågar utmana er med mer än våra klassiska rätter och njuta av vår gedigna vinlista innan ni flyttar tillbaka till baren där pulsen garanterat stigit.

Vilka är dina favoriträtter på menyn? Berätta om några godingar.

Mina tre favoriträtter är anklevern, lammkotletter och spicy lobster noodle.

Händer det något spännande hos er i vår/sommar?

Till vårt 5 årsjubileum har vi byggt om vår festvåning till att mer likna en restaurang, den kommer gå att hyra som festlokal med fast möblemang men även användas som förlängning av restaurangen på helger. I slutet av april öppnar vi upp vår terrass mot innergården för säsongen. Vi kommer även bjuda på ett par gästspel både i bar och restaurangen.

Hur ser den perfekta helgen ut enligt dig?

Långlunch med vänner som resulterar i oplanerad restauranghopping innan man tillslut står och sjunger med till klassiker på hårdrocksbaren Heaven’s Gate.

Har du någon dold talang?

Jag var rätt vass på Rugby förr.

3 snabba

Thai Basil eller Clarified Strawberry? Thai Basil

Bao Bun eller Dumplings? Bao Bun

Asian Post Office Stockholm eller Asian Post Office Åre? Asian Post Office Stockholm