fbpx Fortsätt till innehåll

Victor om efterfesterna för summerburst

2 juni 2017

Västkusten är redo för årets största festivalupplevelse när Summerburst inleds idag fredag på Ullevi i Göteborg, med flera av världens största dj:s på scenen. Vi träffade Victor Nyberg, nattklubbschef på PUSH och Backstage, för ett small talk om årets efterfester som görs tillsammans med Starclub. PUSH ordnar också en dagsfest man inte vill missa.

Hej Victor! Idag intar Summerburst Ullevi. Tillsammans med Starclub håller du i Summerburst Official After Parties. Berätta om uppladdningen!

Som vanligt är det helt galet tryck på stan. Det är alltid lika roligt att se att när Summerburst kommer till Ullevi – då går startskottet för sommaren.

Vi är vana vid tunga bokningar på efterfesterna och grymma produktioner. Både PUSH och Backstage styr officiella efterfester tillsammans med Starclub och PUSH gör en dagsfest på lördag. Berätta mer!

Till årets efterfester på PUSH har Starclub tagit i rejält med produktion för att göra upplevelsen på plats ännu häftigare. På fredagen ger Summerburst-armband ger FRI ENTRÉ före kl. 01 på både PUSH (20 år) och Backstage (18 år) i mån av plats, så kom i tid. En annan stor höjdpunkten i år blir dagsfesten på lördagen, den vill ingen missa. Vi börjar kl. 14. 

Tillbaka till toppen