fbpx Fortsätt till innehåll

Sommaren på Gården

11 augusti 2017

Sedan 2010 är Gården en av Stockholm Citys största uteserveringar – belägen mitt på Norra Latins gamla skolgård. Supperfamiljen har sedan ett par år tillbaka, lagom till sommaren, flyttat ut från Tegnérgatan hit till Gården, för ett lite mer somrigt Supper under bar himmel. Nu är det några veckor kvar av säsongen på Gården som håller öppet till slutet av augusti. I veckans small talk träffar vi Daniel, hovmästare och servitör på Supper Gården, som berättar mer om hur sommaren varit hittills.

Hej Daniel! Nu är det bara några få veckor kvar av säsongen på Gården, hur har det varit hittills?

Den har varit magisk på alla sätt och vis, högt tryck och god stämning varje dag! En ny utmaning som varit väldigt rolig är att Supper i år drivit hela Gårdens område, vilket gjort att vi har haft möjlighet att skapa Supper-feeling överallt! Självklart blandat med både regn och rekordvarma soldagar, men det går inte att tycka att sommaren inte är underbar.

Vad har varit sommarens hits i mat- och dryckesväg?

Under årets lopp byter vi meny lite då och då, varje gång dyker det upp nya favoriter. Topp 3 denna sommaren har varit Maiz a la Parilla (grillad majskolv rullad i srirachamayo och riven manchego), Taco de Gambas (friterad argentinsk räka på ingefärssyrad rödkål och het myntacréme) som är en klassiker på Supper, samt våra sötpotatispommes som aldrig sitter fel.

I dryckesväg är Ramón de Verano livets drink innan maten! Gjord på Bacardi Rom, vattenmelon, lime och passionsfrukt. Vår klassiska Mojito är också alltid ett säkert val.

Ni håller öppet till slutet av augusti. Vad har vi att vänta av sensommaren på Norra Bantorget?

Augusti kommer att vara fantastisk! Nu återvänder de flesta från sina äventyr under sommaren och behöver precis som alltid njuta lite av de sista soltimmarna. Under helgerna förväntas det vara lite högre tryck, men oavsett är Gården är alltid en mötesplats med topp-feeling!

Tack Daniel!

Tillbaka till toppen