fbpx Fortsätt till innehåll

Omid om sommaren på Humlan

4 augusti 2017 

Stockholm Pride, Nordens största Pridefestival, är tillbaka vilket betyder folkfest i stan! Imorgon, lördagen den 5 augusti, passerar den årliga Prideparaden längs Sturegatan. Besök Humlan för le Shed-burgare, drinkar, överblick över paraden och kärleksfull stämning!

Vi träffade Omid på Humlan för några snabba frågor.

 Hej! Augusti är här, hur sammanfattar du sommaren på Humlan så här långt?

Känslan är att det gått väldigt fort – precis som varje sommar! Vi har haft en härlig tid på Humlan. Det är superkul att le Shed står för maten, responsen från både Stockholmare och besökare har varit otrolig. Folk har nästintill vallfärdat för att prova de grymma burgarna!

Just nu pågår Stockholm Pride och imorgon passerar Pride-paraden längs Sturegatan. Berätta mer om Pride-helgen på Humlan.

Pride är mycket mer än en stor festlig vecka i Stockholm, det är ett ställningstagande för fundamentala mänskliga rättigheter. På lördag visar vi detta genom att styra en heldagsfest i Pride-tema. Pynt och utklädnad – extra allt!

Slutligen, något mer du vill tillägga om Humlan-sommaren och det som återstår?

Humlan är ett av stans tydligaste sommartecken och vi vill förstås att sommaren lever kvar så länge som bara möjligt. Ju längre Humlan har öppet – desto kortare blir hösten och vintern!

Tillbaka till toppen