fbpx Fortsätt till innehåll

Omid och Filippa om sommaren på Humlan

16 juni 2017

En månad har snart gått sedan Humlan öppnade för denna säsong och Le Shed är på plats och serverar sina omtalade burgare. Vi träffade Omid och Filippa för ett small talk om sommaren på Humlan.

Hej Filippa och Omid. Berätta, hur ser sommaren 2017 på Humlan ut? Vad har vi att se fram emot?

Humlan är ju en klassisk sommarkrog, ett säkert vårtecken och mångas favoritplats. Vi uppfinner inte hjulet, utan precis som varje år här på Humlan, handlar det om att göra det lite bättre än föregående sommar.
I år jobbar vi tillsammans med Le Shed, ett kompisgäng från Göteborg, som till vardags driver sin restaurang i Verbier i Schweiz. Killarna ger oss sin take på hamburgare – burgarkonst från scratch! 

Humlan har alltid varit ett populärt sommarställe – berätta!

Vi ligger på en plats där väldigt många människor möts, det är en inkluderande mentalitet på Humlan. Hos oss hänger alla: unga, lite äldre, familjer, turister och Stockholmare. Och så serverar vi käk som de flesta uppskattar och iskall dryck förstås. Att vi dessutom håller öppet sju dagar i veckan hela sommaren är ju extra härligt! Självklart är Humlan öppen hela midsommarhelgen. 

Slutligen, den kanske viktigaste frågan, vad äter och dricker vi?

Vi fortsätter förstås servera öl, bubbel, vin och läskande fruktiga drinkar. Testa en Ginger Smash eller en Bumblebee Spritz! Och så burgarna förstås. Klassiska burgare eller Veggie Burger med halloumi och chili mayo är ditt val, oavsett kommer du inte bli besviken!

Tillbaka till toppen