fbpx Fortsätt till innehåll

Navid om Clean Pride på Berns

Juli 2017

Nästa vecka, första veckan i augusti, hissar vi regnbågsflaggorna och välkomnar Pride till Berns och Berzelii Park! Vi träffade Navid Kabiri som tillsammans med oss bjuder in till fyra dagars firande.

Hej Navid!
Förväntningarna är höga på nästa veckas kalas! Berätta mer!

I snart elva år har vi på Clean Group roat gäster från hela världen med dans, show och världsartister under Pride-festivalen i Stockholm. I år har vi tillsammans med Berns sytt ihop en fyra dagar lång fest. Vi öppnar dörrarna till ett av Sveriges störta nöjespalats och alla är välkomna. Pride är inte bara till för hbtq-gäster, utan mer ett statement om acceptans för oss ALLA. Och det finns inget bättre sätt att visa det än genom glädje och dans!

Vad händer under dessa dagar?
Vi kör igång på onsdag den 2 augusti med en stor invigningsfest. Festen fortsätter sedan under torsdagen och fredagen och avslutas på lördagen med en stor avslutningsfest i hela huset. Under veckan möter vi världsartister, grymma dj:s och mycket annat. I musikväg kommer det att spelas house, disco, RnB, Euro & Mello, hits och pop på de olika dansgolven. Dessutom är det fri entré på onsdagens och torsdagens fester. Kom förbi och testa våra regnbågsdrinkar och njut av den härliga svenska sommaren på Terrassen!

Clean Pride-festerna brukar locka tusentals festglada. I år förväntas över 8.000 personer delta i den fyra dagar långa festen. Vad är det som gör just Clean Pride-festerna så populära?
Mitt mål har alltid varit att hålla en hög nivå på det vi gör. Att ha en dj som spelar musik räcker inte för en lyckad Pride-fest – det krävs så mycket mer än så. Därför har vi alltid försökt att fylla våra fester med riktigt grymma artister och underhållning av värde. Jag vill att gästerna ska känna att de får valuta för tiden de spenderar på Clean-festerna!

Som gäst på Berns Clean Pride får man i år ett gäng grymma erbjudanden både på boende och restaurangbesök på Berns. Berätta mer!
Bor du på Berns Hotel eller äter på Berns Asiatiska eller på Berns Bistro någon gång mellan 31 juli och 7 augusti får du 20% rabatt på ditt boende eller restaurangbesök! Glöm inte att använda rabattkoden “Clean Group”.

LÄS MER OM FESTERNA HÄR!

Tillbaka till toppen