fbpx Fortsätt till innehåll
Berns Terrassen

Möt gänget bakom Berns Terrassen

3 maj 2016

Vi mötte upp Gabriel, Jade och Mattias, gänget bakom årets sommarkoncept på Berns Terrassen!

Gabriel Mittleman har under åren som dj och bokare samlat på ett gediget kontaktnät som har samma passion som han, nämligen musiken och mötet med nya människor.

Jade Déconzac Mbay, en musik- och modeälskare från Stockholm som studerar i Köpenhamn. Jade besrkiver sig själv som disco- och housediva och har bland annat drivit klubb på F12.

Mattias Lerström lämnade kontorsjobbet för att istället arbeta med det han älskar. Med ett genuint musikintresse och en utbildning som musik- och eventarrangör är han mer taggad än någonsin på att ta hand om Terrassen i sommar.

Vad kan vi förvänta oss av er och Terrassen i sommar?
Vi kommer jobba för att det ska hända många olika saker på Terrassen. Det blir en hel del events och olika samarbeten med konstnärer och andra kreatörer. Live-spelningar kommer ni få se mer av, likaså grymma dj’s såklart. Musikmässigt bjuder vi på funk, disco och house, något vi tror är den perfekta Terrassen-musiken!

Vad ser ni mest fram emot?
Helt klart alla talangfulla dj’s och live-spelningar som vi kommer att boka, och såklart alla fantastiska gäster. Men också när man kan börja njuta av att solen tittar fram innan stängning.

Varför ska man hänga på Terrassen i sommar?
Terrassen är lite som en förlängning av någons lyxiga balkong mitt i stan, som senare under kvällen förvandlas till fest. Lika gärna som man sippar på cocktails kan man köra loss på dansgolvet. På Terrassen kan allt hända! Och det skadar ju inte att vi har utsikt över Berzelii Park och Nybroviken.

Tillbaka till toppen