fbpx Fortsätt till innehåll

Marie om sommaren med wagamama

1 juli 2016

wagamama levererar direkt till din picknick på balkongen, i parken eller på bryggan – ”We are great at dining in – but we’re also fantastic for taking out!” Denna vecka kör vi ett small-talk med Marie Sagvik, wagamamas assisterande restaurangchef.

Hej Marie! Allt fler verkar upptäcka hur bra wagamamas mat är för take-away?
Ja, fler och fler upptäcker hur smidigt det är att beställa take-away från wagamama. Jag tror det är tack vare de många valmöjligheterna, men också för smart paketering av maten. wagamamas rätter passar att äta hemma, på tåget, i parken – ja, var som helst egentligen. Självklart också i restaurangen!

Hur beställer man enklast mat från er och hur lång tid tar det?
För mat levererad till dörren erbjuder Wolt och Foodora väldigt smidiga tjänster. Vill man själv hämta upp sin beställning kan man ringa direkt till restaurangen eller beställa via appen Wolt, där priserna är desamma som på restaurangen. Rätterna tar cirka 10-25 minuter att tillaga. Så snart maten är färdig förpackar vi den och lämnar över till cykelbuden som väntar in att allt är klart. Önskas leverans till en viss tidpunkt går det jättebra att förbeställa.

Vilka rätter rekommenderar du för att uppleva wagamama på bästa vis?
Beställ flera olika rätter att dela på! Hirata steamed buns är min favorit bland sidorätterna. Gyoza är heller aldrig fel – välj mellan vegetariska, kyckling, räkor, anka, eller pulled pork. Ginger chicken udon och Warm chilli tofu salad är också rätter jag
varmt rekommenderar till picknicken. Glöm inte heller att beställa en färskpressad juice! Super green juice med äpple, mynta, selleri och lime är extra populär nu på sommaren.

Tillbaka till toppen