fbpx Fortsätt till innehåll

Maria om livet med Supperfamiljen

24 oktober 2016

Förra veckan var det premiär för söndagar på Supper i Vasastan. Vi träffade Maria Helmersson, servitris på Supper för ett small talk om söndagarna, nya menyn och Supperlivet!

Hej Maria! Ni har nyligen öppnat söndagar på Supper Tegnérgatan. Berätta, vad händer hos er på söndagarna?

Det kommer vara precis som alla andra dagar i veckan, vi öppnar kl. 17 och inför förra söndagen bytte vi även meny. Se till att komma förbi och testa våra nya rätter såsom vegetariska tacos med svamp och tryffel, tonfisktartaren eller kycklingrätten med mycket hetta. Söndagarnas mål är såklart ett mysigt häng, från de tidiga sittningarna med barnfamiljerna till ett härligt kroghäng senare på kvällen.

Hur tycker du en kväll hos er på Supper ska se ut?

Jag tycker absolut att man börjar kvällen med en drink från den nya drinklistan i baren hos Jojje och Anton. Korianderdrinken är min favorit, men hela listan är superhärlig. Vid bordet, stort som litet sällskap, gör man bäst i att dela måltiden och låta oss hjälpa er igenom middagen med en meny med små och stora rätter. För den som orkar dessert rekommenderar jag marängsvissen, den är magisk!

Supper är en framgångssaga med ett team som känns så sammansvetsat. Vad är hemligheten?

Supper är väldigt familjärt och den sociala avslappnade servicen gör att man får en väldigt nära gästkontakt på alla Suppers restauranger. Sen att vi får möjlighet att jobba både i Visby, Stockholm och Åre gör att personalen också kommer varandra väldigt nära och vi har fantastiskt kul tillsammans – vilket jag tror smittar av sig på
stämningen i restaurangen.

Tillbaka till toppen