fbpx Fortsätt till innehåll

Malin om sommaren på Berns Hotel

17 juni 2016

Denna vecka träffade vi Malin Sterbäck, bokningskoordinator på Berns Hotel, för ett small-talk om sommarsäsongen.

Hej Malin! Vad händer på Berns Hotel i sommar?

Under sommarmånaderna är det full fart i hela huset. Förutom den vanliga turismen är det mycket event och konserter runt om i Stockholm, vilket gör att vi har massor av härliga gäster på hotellet! Vi håller BHCC – Berns Hotel Cocktail Club öppen för hotellgäster och medlemmar. Det är vår takterrass på sjätte våningen, en riktig pärla!

På Berns finns restauranger, barer och imponerande salonger för konserter och event. Gör det hotellupplevelsen speciell?

Absolut, det är därför våra gäster väljer oss. Här får man aldrig tråkigt! Våra gäster får också ett VIP-armband som ger fri entré till flertalet klubbar utanför Berns.

Du och dina kollegor har stenkoll på besöksmål i och omkring Stockholm. Vad är ditt tips för en ledig sommardag?

Börja dagen med en båtfärd ut till skärgården, från intilliggande Nybrokajen. Eller ta en promenad längs Monteliusvägen för Stockholms finaste utsikt. Berns fixar picknickkorgar med baguette, fruktsallad, dryck, kaffe och sötsaker från vårt konditori. En molnig dag är Fotografiska och Moderna Museet mina favoriter. Rör er sedan mot stan för en fördrink på någon av våra barer. Grand Escalier är ett avslappnat ställe för middag!

Berns Hotel har ett förmånligt erbjudande över sommaren, berätta!

Gäster som bor minst två nätter får 20% rabatt, 3 nätter 30% rabatt och 4 nätter 40% rabatt. Det lönar sig att stanna lite längre under sommaren.

 

Tillbaka till toppen