fbpx Fortsätt till innehåll

Lisa om sommaren, tacos och Pride-helgen

29 juli 2016

Stockholm Pride betyder folkfest i stan! Imorgon, lördagen den 30 juli, passerar den årliga Prideparaden längs Sturegatan. Besök Humlan i Humlegårdens sydöstra hörn för bästa stämning och bra överblick över paraden. Vi träffade Lisa Högkil från baren på Humlan för ett small talk om sommaren, tacos och Pride-helgen.

Hej Lisa! Vi går snart in i augusti månad. Hur sammanfattar du sommaren på Humlan så här långt?

Wow, augusti redan! Tiden har gått otroligt fort – så som den gör när man har roligt. Vi har haft en riktig pangsommar fylld av EM-matcher, livespelningar och releasefester. Tillsammans med fantastiska gäster och stammisar har vi lyckats skapa en sann sommarlovskänsla och riktigt skönt häng.

Succésamarbetet Humlan hjärta El Taco Truck är inne på sitt andra år. Vad får vi inte missa på sommarens meny?

Först och främst: Jag hjärta El Taco Truck – livets bästa personalmat! Tuna tostada och Fish taco är våra starkaste kort. De är magiska!

Just nu pågår Stockholm Pride och på lördag passerar Pride Parade 2016 längs Sturegatan, förbi Humlan. Berätta mer om helgen på Humlan!

Prideveckan är verkligen Stockholms finaste vecka! Det är en fantastisk vibe i stan och alla är lite extra kärleksfulla och fina mot varandra. Det är vackert och det behövs. Självklart firar vi detta helgen lång med grymma DJs, Pride-slushies och cocktails i regnbågens (nästan) alla färger. Välkomna!

Tillbaka till toppen