fbpx Fortsätt till innehåll

Jessica om vårens event hos SPG Event

9 januari 2017

Med januari börjar det bli dags att planera vårens events, kickoffer och fester. Vi träffade Jessica Eriksson, Key Account Manager på SPG Event, för ett snabbt small talk om vårens event.

Hej Jessica! Du har jobbat på SPG Event i sex år, berätta lite om vilka ni är!

SPG Event är Stureplansgruppens interna eventbyrå som vänder sig till både företag och privatpersoner. Vi jobbar med effektiva lösningar för den som vill skapa meningsfulla möten – i Sverige eller internationellt. Genom åren har vi producerat alla tänkbara typer av evenemang. Med oss får ni arbeta med ett professionellt projektteam som alltid ger personlig service, ett familjärt bemötande och värdskap i världsklass.

Vilka event ser ni fram emot i vår?

För fjärde året i rad gör vi Canal Digitals årliga gala, vilket är jättekul! Vi kommer även genomföra en incentive-resa, dvs en motivationsresa för ett team – på hemlig destination. Jag kan avslöja att resan kommer innehålla en hel del överraskningar – och lite konfetti… Förutom detta blir det flera sommarfester på Gamla Riksarkivets härliga innergård.

Hur ser vårens event-trend ut bland era kunder?

Det är väldigt olika, men vi ser att fler och fler väljer att lägga större kraft på maten. Jag skulle säga att det gastronomiska står i fokus på vårens event.

Tillbaka till toppen