fbpx Fortsätt till innehåll

Jesper och Djingis om hösten på Niklas

24 augusti 2017

På Regeringsgatan 66 är ordningen återställd igen efter sommaren. En av Stockholms populäraste luncher är åter igång och nu till helgen startar vi after-worken i baren igen. Vi mötte upp Jesper Nilsson som är ny restaurangchef och Djingis Greiss som är nya köksmästaren för ett small talk om hösten på Niklas.

Hej Djingis! Du är tillbaka i Stockholm efter 12 år i Danmark och Skåne och styr nu köket på Niklas. Hur ser höstens planer ut?

Jag vill fortsätta utveckla menyn i linje med tidigare. Färska lokala och internationella råvaror med inspiration av klassiskt svenskt mathantverk. I höst inspireras vi främst av Jämtland och Skåne, Niklas Ekstedts hemtrakter.

I matsalen är det Jesper Nilsson som numera leder teamet. Jesper kommer närmast från Hotel Diplomat, men har tidigare jobbat med våra vänner på Supper. Berätta, vad är bäst med Niklas?

Det absolut roligaste är att restaurang Niklas lever från förmiddagen till en bra bit efter midnatt. Vi öppnar för lunch, som övergår i barlounge och möten, följt av kvällsservice. Och så får vi inte glömma bakfickan Kåken, där festen sällan slutar före 02.00!

Såhär inför helgen, välj en favoritdryck på Niklas.

Jag är ju bartender från början, men om jag bara får välja en dryck så blir det raritetschampagnen Belle Epoque 1996 från Niklas vinkällare! Den hoppas jag få sälja till någon som vill unna sig det ”stora” extra vid nästa besök.

För att fira hösten har ni ett grymt bra erbjudande från och med måndag!
Berätta mer.

För att välkomna våra gäster tillbaka till stan erbjuder vi 50% på all mat på kvällsmenyn hela nästa vecka, från måndagen den 28 augusti till lördag den 2 september. Gäller från kl. 17.00 och bord bokar man förstås på niklas.se

Tillbaka till toppen