fbpx Fortsätt till innehåll

Jens om sex år med Griffins’

26 juli 2016

I denna veckas small talk träffade vi Jens Bergstrand, källarmästare och kökschef på Griffins’. Han har varit med sedan starten 2010 och berättar hur Griffins’ utvecklats genom åren. Att inte göra det så komplicerat verkar vara en av hemligheterna till varför Griffins’ är så populärt.

I höst är det 6 år sedan Griffins’ öppnade. Berätta hur Griffins’ utvecklats under åren.

Det roligaste med Griffins’ tycker jag är att vi alltid försöker bli bättre! Under de här åren tycker jag att vi har hittat rätt nivå på mat, dryck och service. Varken gäster eller personal uppskattar när man gör det för svårt eller invecklat för sig.

Under åren har ni gjort många menybyten. Här om veckan var det dags igen. Berätta om nya menyn och hur ni hittar ny inspiration om och om igen.

Vi inspireras av säsongerna och råvaror. Den stora nyheten på denna meny är en hallon- och marängdessert som serveras “to share”, där gästen själv får lägga upp och bygga ihop delar av desserten. Den tror jag kommer bli en riktig succé!

Griffins’ har många stammisar och är en krog som många väljer som sin absoluta favorit. Vad är hemligheten?

Vi har alltid jobbat för att alla ska känna sig välkomna och att alla ska hitta något de gillar. Vi vill att våra gäster ska känna att de kan komma förbi när det passar – även om de inte bokat bord. Därför går det inte att boka stora delar av restaurangen och vi gör alltid vårt bästa för att hjälpa de gäster som tagit sig hela vägen till Griffins’. Det här och vår fantastiska personal skapar en stämning som är unik i Stockholm!

Tillbaka till toppen