fbpx Fortsätt till innehåll

Fredrik Åkerblom om hösten på Kåken

12 september 2016

Strax innanför restaurang Niklas hittar vi Kåken, som sedan länge varit en institution i Stockholms klubbliv. Den 14 september utökar Niklas bakficka med spännande amerikansk södern-mat med rökiga smaker. Vi satte oss ner med barchefen Fredrik Åkerblom för ett small talk om rökta ribs och cocktails.

Hej Fredrik! Du har varit barchef på restaurang Niklas och Kåken i nästan ett år nu. Berätta om Kåkens restaurangdel.

På Kåken har vi alltid fokuserat på drinkar och musik, men nu vill vi ge våra gäster ytterligare en anledning att spendera en härlig kväll hos oss. Temat till hösten blir den amerikanska smoker-kulturen, med ett par olika sorters ribs där det även kommer att finnas ett vegetariskt alternativ för den som önskar. Ribs ska ätas med händerna, de blir godare då!

Kommer vi som hängt på Kåken tidigare känna igen oss?

Ja absolut! I vår avslappnade miljö behövs ingen bordsbokning för att äta schysst mat och ta något gott att dricka. Och precis som innan kommer vi att ha DJ:s både inne och ute på vår terrass. Efter kl. 22 går restaurangen snabbt över till klubb med en riktigt bra feeling.

Vad ser du fram emot på Kåken i höst?

Ribsen såklart! Vi har även utökat vårt ölutbud, som kommer passa perfekt till alla rätter. Våra typiskt amerikanska förbudtidsdrinkar som vi har på listan är förstås också riktigt bra, de vill man inte missa.

Tillbaka till toppen