fbpx Fortsätt till innehåll

Erik Stenström om Gården-sommaren 2016

15 augusti 2016

Vi har drygt två veckor kvar av säsongen på vårt sommarställe Gården. Här, på Norra Latins gamla skolgård, håller vi öppet till och med lördagen den 27 augusti. I veckans small talk berättar driftchef Erik Stenström mer om Gården-sommaren 2016. Erik hittar ni resten av året på Nosh and Chow.

Hej Erik! Än är det några veckor kvar av säsongen. Hur har sommaren på Gården varit hittills?

Det har varit en riktigt rolig sommar på Gården. Vi har haft en blandning av välbesökta EM-matcher, fint väder och fantastiska AW-kvällar. Så det har varit fullt upp!

Ni håller öppet till slutet av augusti. Vad har vi att vänta av sensommaren på Gården?

Vi kommer att ha öppet till och med lördagen den 27 augusti. Fram tills dess bjuds det på after work med god dryck och härlig stämning. Vi har öppet varje dag från kl. 15.00 och onsdag – lördag spelar vår hus-dj Nic Deelay. Jag hoppas på en magisk avslutning på sommaren.

Supper har en av sina sommarrestauranger här. Vad tror du är hemligheten bakom att det blivit en så omtyckt del av Gården?

‪Kombinationen av bra service, mat och dryck.‬ Som bäst tror jag upplevelsen är när man börjar med en fördrink i utebaren innan man slår sig ner vid bordet. Fortsätt sedan med att plocka in lite gemensamma rätter att dela på. Missa inte deras chili som har funnits på menyn sedan starten. Till det bör man dricka Suppers egna öl Lola, som är framtagen tillsammans med Brutal Brewing.‬‬‬‬

 

Tillbaka till toppen