fbpx Fortsätt till innehåll

Emelie Sandahl om Style it Forward på Berns

18 november 2016

För fjärde året i rad är det återigen dags för Style It Forward den 27 november – ett samarbete mellan Berns och Hungerprojektet. Inför denna veckas Small Talk träffade vi Emelie Sandahl, ansvarig för PR och sociala medier på Berns, för att höra mer om detta projekt.

Hej Emelie! Berätta mer om Style It Forward?

Vi öppnar helt enkelt upp en pop-up-butik i våra lokaler där du som besökare fyndar ordentligt! Du hittar märkeskläder, smycken, klockor, hudvårdsprodukter och mycket mer till halva priset. Och det bästa av allt är att all försäljning sker till förmån för den ideella organisationen Hungerprojektet, som verkar för att avskaffa hunger och fattigdom. Med kvinnor i fokus utbildar och stärker de människor att driva sin egen utveckling.

Hur mycket pengar hoppas ni på att få in?

Förra året samlades det in hela 166 320 kr och i år satsar vi såklart på ännu mer! Märken du kan fynda är till exempel Whyred, Dagmar, Stenströms och Stutterheim. Förra året köpte jag bland annat en vinröd kappa från BLK DNM, en riktig keeper om du frågar mig.

Vem kan besöka pop-up-butiken?

Alla såklart! Söndag 27 november öppnar vi dörrarna kl 13.00 och ett tips är att komma i tid så att man verkligen får tag i det man vill ha. Vi håller sedan på till kl 16.00. Därefter skulle jag ta ett glas bubbel på Berns Asiatiska eller göra ett besök på Berns Bistro & Bar där vi varje vecka presenterar en söndagsstek för 205 kr.

Foto: Josefine Laul

Tillbaka till toppen