fbpx Fortsätt till innehåll

David om sommaren och hösten på Nosh and Chow

September 2016

Nosh and Chow öppnade i början av sommaren en ny bar och under hösten väntar fler förändringar. Vi träffade David Nitzler, assisterande barchef, för ett small talk om både sommaren och den säsong vi har framför oss.

Hej David! Vi börjar med att sammanfatta den säsong som varit. Hur var sommaren på Nosh and Chow?

Härlig! Bra stämning med blandad publik från hela världen. Nyfikna gäster som vågat prova nya drinkar.

Ni öppnade en ny bar i maj, CoCo! Hur har den tagits emot?

Väldigt uppskattad! CoCo är, till skillnad från medlemsbaren Bernie’s, öppen för alla. Med sina stora dörrar tillför den en känsla av att vara utomhus då den ligger i anknytning till vår innergård. Drinklistan har varit uppskattad av gästerna vilket verkligen märks, då man skakar och rör cocktails från tidig eftermiddag till sen kväll. Jag har otroligt begåvade kollegor som tillsammans har väldigt bra kännedom kring vad gästerna söker – ofta utan att de själva vet vad de vill ha.

Nosh and Chows innergård håller öppet året om. Vad är planerna för sensommaren och hösten här?

Vi håller öppet från kl. 15.00 måndag till fredag, samt från kl. 16.00 på lördagar. Brasan brinner alltid när gården är öppen och värmelamporna är på vid behov. När kylan kommer så får man sitta närmare varandra och lamporna, vi slänger även in en extra pinne i elden.

Med en ny säsong följer ofta nya idéer. Vad mer händer i huset framöver?

Vi är inne i en planeringsfas där vi kommer bestämma nya koncept för restaurang samt barer. Vi kommer även att bygga ut. Håll ögonen öppna framöver…!

Tillbaka till toppen