Fortsätt till innehåll

Cecilia om atmosfären hos wagamama

Mars 2016

Runt om i världen serverar wagamama hälsosam mat med inspiration från japanska nudelbarer. Här berättar Cecilia Edman, teamleader på wagamama Stockholm, mer om atmosfären, arbetssättet och de gröna rätterna på wagamama.

Hej Cecilia! wagamama finns på många platser runt om i världen. Berätta om konceptet.

Vi hyllar dem som vill ta till sig vår öppensinnade syn när det gäller gemensamt ätande. wagamama har en avslappnad atmosfär med färska råvaror och maten serveras från köket så fort den är klar. Detta betyder att man kan få maten med någon minuts mellanrum, då får varje rätt den uppmärksamhet den förtjänar.

Ni fokuserar mycket på gröna rätter. Vad kan vi äta hos er i vår och sommar?

Bland mina personliga favoriter finns yasai itame, en nudelsoppa med kokosmjölk och grön curry, färska grönsaker och tofu. Warm chilli tofu salad är också fantastiskt god med wokade grönsaker, tofu och cashewnötter som serveras på krispig gemsallad.

wagamama är ett populärt alternativ även för barnfamiljer. Hur kommer det sig?

Jag tror att det är för att vi är så informella och fria. Alla är välkomna till wagamama och vi har en barnmeny med flera olika alternativ. Dessutom får barn alltid kritor och ritpapper som gör deras upplevelse ännu roligare.

 

 

 

 

Tillbaka till toppen