Fortsätt till innehåll

Agnes om livet med Supperfamiljen

12 februari 2015

Denna vecka kör vi ett small-talk med Agnes Gustafsson, som jobbar i servisen på Supper.

Hej Agnes! Du har jobbat på Suppers alla restauranger och du är en stor del av Supperfamiljen. Berätta, vad är Suppers själ? Varför tror du att så många har kommit att älska konceptet?

Suppers själ är den gemenskap som skapas mellan oss och gästerna. Jag har kommit att älska Supper för det bemötande och den atmosfär som uppstår genom den avslappnade stämningen runt bordet. Servering i omgångar och presentation av all mat, leder till härliga samtal mellan gäst och personal. Det blir en upplevelse som berör alla sinnen.

Supper finns i Stockholm, Visby och Åre. Nu också som Pop Up-restaurang i Göteborg. Hur skiljer sig de olika restaurangerna åt?

Ja, vi är en stor familj nu! Den största skillnaden skulle jag säga är att Åre, Stockholm, Göteborg och Visby är väldigt olika platser. Kliver du in på Supper Åre den ena dagen, och Supper Visby andra dagen skulle det vara svårt att förstå att du befinner dig i samma land. En lummig bakgård i Visby – Sverige möter Rio, till skillnad från Åre där Sydamerika möter Jämtlandsfjäll. Omgivningen sätter sina spår, särskilt på tempot och pulsen.

Slutligen, ett tips inför helgen! Vad äter och dricker vi för att uppleva Supper på bästa vis?

Börja kvällen i baren och njut av atmosfären. Satsa på stans bästa Mojito, en Margarita eller – om ni är i Stockholm – fråga efter Antons Negroni gjord på Pisco. Väl till bords rekommenderar jag att ni börjar med Sobrasada con miel, tillsammans med en sydamerikansk öl. Sedan är det bara att luta sig tillbaka, fråga efter rekommendationer och låt oss hjälpa er att sätta ihop en meny för att uppleva Suppers smaker på bästa sätt!

Tillbaka till toppen