Fortsätt till innehåll

Small talk med Thomas Molin

Asian Post Office har nu varit öppet under exakt två månader. Vi har träffat Thomas Molin igen för att få en uppdatering direkt från Regeringsgatan 66!

Hej Thomas! Nu har APO rullat i två månader, hur är stämningen i restaurangen?

Superbra! På kort tid har vi blivit varma i kläderna och det är extremt roligt att jobba med personalen, alla gör ett otroligt bra jobb och sätter värdskap i främsta rummet. Glada gäster, god mat, härlig musik och ett chambre separée som redan används flitigt för både födelsedagsfest och konferenser!

Nu är sommaren på ingång, vad finns det för planer under den kommande tiden?

Gamla Kåken-lokalen inomhus och terrassen har rivits helt för att totalrenoveras i vår egna stil. Planeringen av vad de olika ytorna ska användas till och få för utformning är i full gång. Idag börjar även vår uteservering på framsidan, ut mot Regeringsgatan, byggas upp, det är ju ändå sommar snart!

Hur ser Kristi himmelsfärdshelgen ut på APO?

På grund av röda dagar räknar vi med fullt tryck under kvällarna! Lunchen är stängd under torsdag och fredag, men annars har vi öppet som vanligt. På fredag kör vi afterwork från 16.00 och sedan lördagslunch från 12.00 till sent in på kvällen. Lagom till långhelgen har vi även släppt en film om vår Thai Basilika – se den HÄR!

Tack Thomas!

Tillbaka till toppen