fbpx Fortsätt till innehåll

SMALL TALK – LINN LINDVALL

Denna vecka träffade vi Linn för att höra mer om hennes nya roll som Guest Relations Manager på Stureplansgruppen och hur den perfekta fredagskvällen på stan kan se ut.

Hej Linn! Berätta om dig själv!

– Idag är jag ansvarig för våra VIP-gäster på V*****/Wall. Det är mitt jobb att se till att deras upplevelse blir så bra som möjligt. Allt började när jag som 19-åring tjatade till mig ett pass i servisen på Laroy. Det gick bra och kort därefter fick jag jobb på Sturecompagniet/Hell’s Kitchen. Ett par år senare flyttade jag upp på V***** och jobbade hårt vilket ledde till det jag gör idag.

Vad innebär din nya spännande roll som Guest Relations Manager på Stureplansgruppen?

– Jag har nycklarna till staden! Nä, om man ska vara allvarlig så handlar det om att ta hand om våra gäster och ge dem en grym helhetsupplevelse. Jag är tillgänglig och kan hjälpa till med förfrågningar över hela Stureplansgruppens 20 restauranger, hotell, barer och klubbar. Om man exempelvis är ett sällskap som sitter på en restaurang och vill gå vidare till något av våra ställen så löser jag det på ett smidigt och snabbt sätt.  

Vad ser du fram emot mest i höst med din nya roll?

– Jag ser fram emot att fördjupa befintliga relationer till våra gäster men även knyta nya kontakter. Sen ska det ju såklart bli spännande att få jobba mer övergripande mellan restauranger, hotell och nattklubbar. Jag kommer se till att gästernas kvällar hos oss blir lite bättre. Jag älskar service och är en riktig hejare på fix och trix.

När börjar du? Och hur får man tag på dig?

– Jag börjar nu! Man kan alltid skicka en förfrågan via mail så tar vi det därifrån. I dagsläget finns det ju en del gäster som har mitt telefonnummer och det kommer fler  att få. Många använder sig av sociala medier för att få kontakt vilket fungerar jättebra. Det är alltid trevligt att få en bild av personen i fråga om det inte är någon man redan känner.

Slutligen, ett tips inför helgen. Hur ser din perfekta fredag ut?

Den perfekta fredagen börjar med fördrink på Nosh and Chow, oftast Margarita on the Rocks. Sedan blir det Lammracks och Papayasallad på Asian Post Office, Vodka Martini (extra dirty) på Le Hibou, klappa i takt med Tjalan på Tjalans, bord eller barhäng på V*****/WALL, spontandans hos Joel och Charlie i Rosa Rummet på Spy Bar och slutligen korv med bröd hos korvgubben på Stureplan.

Tack Linn!

Kontakt:

Linn Lindvall, Guest Relations Manager 

linn.lindvall@stureplansgruppen.se

Instagram: linnlindvall 

Tillbaka till toppen