fbpx Fortsätt till innehåll

SMALL TALK – FREDRIK LUNDSTRÖM

Denna vecka träffade vi Fredrik Lundström som närmst kommer från L’Avventura och som denna vecka intar sin nya roll som Guest Relations Manager på Bank Hotel.

Hej Fredrik, grattis till din nya roll som Guest Relations Manager på Bank Hotel hur känns det?

– Hej! Tack så mycket. Det känns superkul och jag ser verkligen fram emot en kul höst och vinter på Bank Hotel.

Du kommer närmst från L’Avventura, berätta vad gjorde du där?

– Det stämmer bra! På L’Avventura har jag varit med sen starten och jag jobbade där som assisterande restaurangchef/Hovmästare med fokus på Guest Relation. Det har varit 21 intensiva och fantastiska månader. Det har verkligen gått som tåget och det är en krog som jag kan vara stolt mycket stolt att jag jobbat med.

Vad innebär din nya roll som Guest Relations Manager på Bank Hotel?

– Jag ska på Bank Hotel finnas på plats för att lyfta och ta extra hand om våra gäster som bor på hotellet men självklart även gäster utifrån. Hjälpa till med speciella förfrågningar. Jag kommer vara mångas första och sista kontakt och göra gästernas upplevelse på hotellet till den bästa. Det ska bli kul att få lägga mycket fokus på just Guest Relation.  

Vad ser du mest fram emot med din nya roll?

– Jag brinner för service och älskar att göra det “lilla extra” för gästen. Jag gillar att fixa och trixa och göra det omöjliga möjligt.  Jag tycker det ska bli väldigt kul att får jobba med en så snygg och härlig produkt som Bank Hotel och få vara en del av hotellet. Jag är en riktig  JA-sägare :)!

Slutligen, ge oss ditt bästa helgtips!

– Åh jag har många… Det finns så mycket man kan göra. Men jag skulle boka in en natt på Bank Hotell. Komma tidigare på lördag förmiddag för att äta en härlig brunch och dricka bubbel på Bonnie’s. Sen skulle jag checka in och njuta på det fina rummet. Kvällen skulle jag sedan starta med en fördrink på Le Hibou, efter drinken ta mig vidare för middag på L’Avventura och där äta tills det inte finns någon morgondag. Efter middagen blir det en Voi till APO och där beställa en Maggan på is. Tjalans för stökigt barhäng och sen vet man aldrig vad som kan hända. De som känner mig vet att jag inte gillar att gå hem, så oddsen att man ser mig hos Frida på V är väldigt stor. Men vill ju dock inte missa hotellfrukosten på söndag morgonen. Den är magisk!

Fyra snabba med Fredrik

Bästa danslåten: Kan inte välja en låt. Jag borde våga dansa oftare, inte bara stå i baren och skriksjunga.

Härligaste stället i Stockholm just nu: Bank Hotel såklart. Nu när hösten kommit så vill jag hänga på Sophie’s.

Bästa ovanan: Att jag lägger för mycket pengar på lunch, hahaha! Är med i “Lunchfilmen” på Instagram lite för ofta.

Godaste jag vet: Popcorn och Vin.

Tack Fredrik och stort lycka till!

Tillbaka till toppen