Fortsätt till innehåll

SMALL TALK – CHRISTIAN HELLBERG OM JULEN PÅ NOSH AND CHOW

Under december öppnar Nosh and Chow upp dörrarna till våning 4 och bjuder in till en helt ny julupplevelse signerat krögaren Hellberg. Vi satte oss ned med Christian för att få höra mer om upplägget och vad du inte får missa.

Hej Christian, berätta om den helt nya julupplevelsen på Nosh and Chow Townhouse?
– Känslan som finns i vårt Townhouse är svårslagen och att då sedan kunna addera det bästa med hela julen, maten, är ren magi och det bästa av två världar.

Vad kommer ni bjuda på under julmiddagen? 
– Vi kommer att bjuda på allt från hemmagjord blodpudding, köttbullar till min specialitet sill. Som den bohuslänning jag är så är sillen enligt mig det viktigaste av allt. Vi kommer lägga mycket kärlek på mat och dryck och skapa en fantastisk julmiljö på Nosh and Chow.

Vad får man inte missa?
– Enligt mig så är det dumt att stressa under en julmiddag. Låt vår julmiddag på Nosh and Chow ta tid, stanna upp och njut av atmosfären och maten. Vi har lagt upp det så att du slipper sitta med senapssill och ris a la Malta på samma tallrik, istället får du njuta av rätterna och maten i lugn och ro.

Har du ett enkelt julinspirerat recept du vill dela med dig av? 
– Absolut, rulla vanliga köttbullar men se då till använda en fetare färs. Stek sedan köttbullarna i ett kryddsmör som är gjort på julkryddor, genom detta får du helt naturella köttbullar som barnen även älskar. Missa inte heller att göra julens bästa drink, Elaka Tomten. En drink som består av julmust, vodka och mycket is!

Tillbaka till toppen