Fortsätt till innehåll

SMALL TALK – ANTON PÅ CALLE P

Restaurang Calle P i Berzelii Park har nu haft öppet i över en månad och vilken fantastisk start det varit! Vi satte oss ned med delägaren Anton Surtell för att få höra mer om hur öppningen har varit.

Hej Anton, ni har nu haft öppet i över en månad, hur har starten varit?
– Starten har varit väldigt rolig och intensiv. Vi har fått många positiva reaktioner på både rätterna, drycken och stämningen inne på restaurangen.

Berätta om Calle P för oss!
– Calle P är din sköna och härliga kvarterskrog i Berzelii Park där personalen alltid är personlig, servicen avslappnad, maten genuin och drycken flödar. Det skall kännas som att du kommer hem när du kliver in hos oss och alla är välkomna!

Vi vill såklart uppleva det bästa av Calle P, vad äter och dricker vi?
– Du börjar med ett glas champagne eller en härlig drink i baren. När du väl sitter till bords så låter du personalen välja ut menyn för er men se då till att inte missa vår magiska pasta!

Hur ser den perfekta kvällen ut hos er?
– Den perfekta kvällen på Calle P får du en fredag eller lördag när du bokar sista sittningen, njuter av en fullspäckad middag där du testar dig igenom de olika rätterna som senare går över till fest och drinkar i baren in på småtimmarna.

Tack Anton!

Tillbaka till toppen