fbpx Fortsätt till innehåll
Välkommen till
Konditoriet

Kontakt

Adress
Sturegallerian / Grev Turegatan 11
E-post
info@konditoriet.nu
Hemsida
konditoriet.nu
Facebook
Konditoriet
Instagram
@konditoriet

Om Konditoriet

Med kärleken till det klassiska har vi på Konditoriet tagit steget mot den traditionella kaffeserveringen med vitt kaffeporslin, välbryggt kaffe i kanna, kardemummabullar och småkakor på faten – men även tagit med oss kärleken till den franska cafékulturen med viner på glas. Här finns den klassiska välgjorda räksmörgåsen, gärna serverad med ett glas Chablis under shoppinglunchen.

Konditoriets centrala läge mitt i storstadsvimlet kring Stureplan gör det enkelt att smita in för frukost. En lugn stund med morgontidningen, färskpressad juice, kaffe och sandwich eller Paris-varianten med en pain au chocolat och en café au lait på stående fot kanske?

På Konditoriet serverar vi välgjorda sallader och smörgåsar, alltid tillagade av naturliga råvaror och en stor portion kärlek. Vi serverar gärna vin och bubblor på glas, för att det är självklart att du ska kunna få ett glas rött till lördagslunchen eller ett glas Prosecco till prinsessbakelsen.

Våra generösa öppettider och vår ”titta förbi”-atmosfär gör att det passar alldeles speciellt bra att ta med take away eller beställa catering från Konditoriet!

ÖPPETTIDER

För aktuella öppettider, vänligen besök konditoriet.nu

Tillbaka till toppen