Fortsätt till innehåll

ÖPPNADE UTESERVERINGAR 2019

Just nu planerar och bygger vi för fullt inför sommarens alla uteserveringar. Inom ett par veckor står alla lummiga och grönskande uteserveringarna redo med rosévinet på kylning och den där speciella försommarstämningen. Nedan har vi listat våra öppnade uteserveringar, listan kommer uppdateras löpande.

STUREPLAN 1  X SUPPER BAR

Mitt på Stureplan har vi drivit uteservering så länge vi nästan kan minnas. Uteserveringen där storstadspuls i sommar möter sydamerikansk trädgård. Nytt för i år är nämligen att Supperfamiljen står för stämningen hela sommaren! Här kommer det vara stort fokus på cocktails med sommarfavoriter från tidigare år. På menyn kommer även ett par klassiska smårätter att finnas tillgängliga från öppning fram till sent på kvällen. Baren står öppen 17.00 – sent, fram tills på onsdag, därefter från 11.30 hela sommaren. Varmt välkomna!

STORKÖKET

Välkommen till Göteborgs största uteservering, ett stenkast från Avenyn. En plats full av liv och rörelser där härliga Göteborgs och andra som älskar Västkusten tillsammans njuter av sommar, sol och den uppblåsta stämningen. Stora Teaterns uteservering Storköket är perfekt för att koppla av med några färska drycker efter shoppen eller efter arbete med kall rosé i eftermiddagssolen.

NOSH AND CHOW TOWNHOUSE INNERGÅRD

På Nosh and Chows övervåning hittar du den gömda innergården. Här kan du räkna med somrigt innergårds-häng, cocktails och härlig stämning från kl. 16. Nosh and Chows innergård är den självklara destinationen för sommarens alla AW-häng. DJ:s som står för skön musik och barteamet blandar sommarens cocktails.

BERNS ASIATISKA

Fånga våren på Berns Asiatiska härliga uteservering med utsikt över grönskande Berzelii Park. Här kan du njuta av både frukost, lunch, middag och en härlig eftermiddagsdrink i solen. 

APO TERRACE

Idag tisdag den 30 april är det äntligen premiär för Asian Post Office nya terrass bakom restaurangen. Terrassen är en förlängning av restaurangen med en levande bar, musik, härlig stämning och somriga cocktails. Här står baren öppen måndag till lördag, kl. 17.00 – sent. Torsdagar till lördagar kommer det även finnas DJ på plats hela kvällen. Varmt välkomna förbi och häng med oss!

SUPPER GÅRDEN 

Supper Gården är en avslappnad plats, mitt på Norra Bantorget bara ett stenkast ifrån Stockholm Centralstation med närhet till övriga innerstaden. Ett lite mer somrigt Supper under bar himmel helt enkelt.

GÅRDEN 

Sedan 2010 är Gården en av Stockholm Citys största uteserveringar. En plats full av liv och rörelse med en härlig mix av människor – precis som det ska vara på en gammaldags skolgård. Här samlas gäster från stadens alla hörn, i det perfekta solläget för svalkande drinkar i eftermiddagssolen.

CALLE P 

Våra vänner i Berzelii Park, Calle P har äntligen flyttat ut i den lummiga och mysiga trädgården. Här kommer det bjudas på det perfekta AW-hänget med härlig musik långt in på småtimmarna samt lunch från kl. 11:30 varje vardag.

HILLENBERG 

På Humlegårdsgatan, ett stenkast från pulsen på Stureplan hittar du Hillenbergs uteservering som omringas av lummiga växter. Inte nog med uteserveringen så öppnar man även upp de stora fönsterna vid gavel mot gatan så att hela restaurangen känns somrig och perfekt för såväl lunch, cocktails i eftermiddagssolen som långa middagar.

TYGE & SESSIL 

På Brahegatan kan du sita ute och njuta av goda viner och passande tilltugg på vincafeéet Tyge och Sessil. Öppet från kl. 16 idag och alla andra dagar i veckan, hela sommaren.

LE HIBOU 

På översta våningsplan med en enastående utsikt finner du vår eleganta cocktailbar och terrass Le Hibou. Interiören är inspirerad av en exklusiv parisisk våning. Terrassen har en enastående utsikt över Strandvägens takåsar och Nybrovikens vatten. I baren serveras specialkomponerade cocktails med ett stort urval av alkoholfria drinkar, inklusive en ny alkoholfri sprit som gör det möjligt att avnjuta klassiska cocktails som alkoholfria alternativ. Öppnar kl. 16:00 fredag 17 maj.

BERNS TERRASSEN 

Stockholms kanske härligaste terrass hittar du på Berns. Med utsikt över Berzelii Park och Nybroviken dansar du på vår terrass. Under sommaren håller Berns Terrass öppen fredag och lördag med både internationella och lokala dj:s och liveband.

HUMLAN x SURFERS 

Humlan är Stockholms kanske härligaste och mest grönskande uteservering mitt i Humlegården. Även i är är det Surfers som kommer hålla i taktpinnarna och bjuda på en kinesisk kulinarisk matupplevelse.

Tillbaka till toppen