fbpx Fortsätt till innehåll

Om oss

Vi leder nöjesbranschen framåt

Stureplansgruppen är Sveriges främsta företag inom besöksnäringen och erbjuder förstklassiga mötesplatser för den kvalitetsmedvetna gästen. Vi bedriver verksamhet inom restaurang-, nöjes-, kongress-, contract catering-, hotell- och upplevelseindustrin i Stockholm, Göteborg, Visby och Åre. Företaget erbjuder unika helhetslösningar där affärsidén bygger på att skapa serviceinriktade mötesplatser och leverera förstklassiga nöjesupplevelser, genom att ha goda insikter i gästernas livsstils- och nöjesbehov. 

Stureplansgruppens ambition är att ständigt ligga i branschens framkant när det gäller att skapa och leverera ett unikt värde för våra besökare samtidigt som vi erbjuder dem en trygg och säker upplevelse. De senaste trenderna inom mat, dryck, musik och design återspeglas i våra lokaler och arrangemang. Vi skapar ett helhetskoncept för såväl enskilda gäster som för stora grupper och vi levererar en helhetslösning från start till mål.

Det som gör Stureplansgruppen unikt är möjligheten att inom samma företag kunna erbjuda förstklassiga lösningar för kongresser, event, catering, konferens, hotell, restaurang, nattklubb och konserter, samt att dessutom via egna kanaler kunna sköta marknadsföring, försäljning och produktion inom dessa områden.

Verksamhetsområden

Stureplansgruppen driver i dagsläget nära 40 restauranger och nattklubbar samt caféer. Företaget äger även Berns och Stockholm City Conference Center. På konferensanläggningen Stockholm City Conference Center kan vi ta emot såväl mindre sällskap som stora grupper med en kapacitet upp till 3.000 personer.

Stureplansgruppen bedriver contract catering via dotterbolaget SPG Arena Catering och är därmed exklusiv leverantör av mat och dryck i arenorna Ericsson Globe, Hovet och Annexet.

Genom dotterbolaget SPG Events planeras och genomförs evenemang såsom pressvisningar, seminarier, middagar, galor, modevisningar, utställningar och mässor i Sveriges attraktivaste eventlokaler.

Hållbarhetsarbete

Här beskriver vi vårt arbete som ett ansvarstagande och hållbart företag med fokus på sociala och miljörelaterade frågor.

Ladda gärna ner filen HÄR och läs mer!

Framtid

I framtiden ligger Stureplansgruppens fokus på att stärka den marknadsledande positionen genom att kontinuerligt utveckla befintliga verksamheter och värna om det sociala ansvarstagandet. Stureplansgruppen skall också utöka med ytterligare enheter inom våra kärnverksamheter och angränsade affärsområden.

Sociala medier

Följ med i Stureplansgruppens värld bland restaurangupplevelser, livearrangemang, klubbäventyr och en och annan titt bakom kulisserna.

Du finner oss på:

Instagram
Facebook

Vill du följa med våra enskilda enheter? Kika in under respektive restaurang eller nattklubb för att hitta dem i de sociala medierna.

Tillbaka till toppen