fbpx Fortsätt till innehåll

DI WEEKEND KROGTEST PÅ EKSTEDT

”Helgjuten kväll hos Ekstedt” lyder rubriken när Di Weekend Krogtest gjorde ett kärt återbesök hos vår välkända krögare Niklas Ekstedt och hans restaurang Ekstedt.

MÖT TJALAN BAKOM TJALANS – 1 ÅRS KALAS

Tjalans firar 1 år och bjuder in till ett storslaget födelsedagsfirande! Det kommer bjudas på en festlig stämning utöver det vanliga med musik från den legendariska sångerskan Barbara Tucker. Vi träffade upp Tjalans för att få höra mer om detta fantastiska kalas!

WU-TANG CLAN X ABSOLUT ART – STÄLLER UT I BANK ART SPACE

Bank Art Space inleder ett samarbete med Absolut Art som gästar konsthallen den 14 till 17 november med sin exklusiva utställning Wu-Tang Clan. En konstutställning som hade världspremiär i New York den 24 oktober.

Kommentarer inaktiverade för WU-TANG CLAN X ABSOLUT ART – STÄLLER UT I BANK ART SPACE / Kommentarer inaktiverade för WU-TANG CLAN X ABSOLUT ART – STÄLLER UT I BANK ART SPACE

MÖT MALIN PÅ ARNOLD’S

På Arnold’s är det mycket på gång. Vi träffade Restaurangchef Malin för att få en uppdatering direkt från Biblioteksgatan 21.

Kommentarer inaktiverade för MÖT MALIN PÅ ARNOLD’S / Kommentarer inaktiverade för MÖT MALIN PÅ ARNOLD’S

NOSTALGICA-PREMIÄR PÅ BERNS

Berns nattklubbsscen är en populär plats bland trogna musikfans i Stockholm som tycker om att dansa och lyssna på bra musik. Nu får Berns ett nytt nattklubbstillskott när Nostalgica öppnar dörrarna.

Kommentarer inaktiverade för NOSTALGICA-PREMIÄR PÅ BERNS / Kommentarer inaktiverade för NOSTALGICA-PREMIÄR PÅ BERNS
Tillbaka till toppen