fbpx Fortsätt till innehåll

Nu introducerar vi drinkar gjorda på alkoholfri sprit

En isande “Forget me not” med en kvist färsk rosmarin eller en sprakande “Twist in Bombay”. Bägge med djupa, komplexa smaker – men utan alkohol. Nu introducerar Stureplansgruppens nattklubbar drinkar gjorda på alkoholfri sprit.

I London och Berlin har intresset för alkoholfri sprit exploderat de senaste månaderna.

– Man förstår varför, tidigare så har vi främst serverat färska juiceblandningar om en gäst önskat en alkoholfri drink. Det här är något helt annat, säger Curt Eriksson, ansvarig för utveckling av de nya drinkarna med alkoholfri sprit som bas.

– Att prova sig fram till alkoholfria drinkar som flirtar med smakpaletten hos klassiska cocktails men har en egen identitet har varit otroligt spännande, fortsätter Curt.

Redan i mars finns de alkoholfria drinkarna på samtliga Stureplansgruppens nattklubbar. På Spy Bar kommer gästerna redan i samband med lanseringen att kunna välja mellan ett femtiotal alkoholfria alternativ oavsett om de föredrar öl, vin, mousserande eller drinkar.

– Jag är övertygad om att även de som normalt beställer en klassisk drink kommer att förvånas över djupet i smakerna och kvaliteten i alkoholfri sprit, avslutar Per Gunne, Vice VD Stureplansgruppen.

Tillbaka till toppen