fbpx Fortsätt till innehåll

NJUT AV SENSOMMAREN

Härliga sensommardagar och stan börjar sakta men säkert att fyllas på med folk. Passa på att njuta av en god kaffe, lunch eller middag på någon av alla våra uteserveringar.

BERNS ASIATISKA

Fånga sensommardagarna på Berns Asiatiska härliga uteservering med utsikt över grönskande Berzelii Park. Här kan du njuta av både frukost, lunch, middag och en härlig eftermiddagsdrink i solen. 

VIDEGÅRD

Ta rulltrappan en våning upp i Sturegallerian och avnjut en innergårdsmiddag eller lunch hos vännerna på Videgård. På lunchmenyn finns det förutom 3+1-menyn och omtyckta bowls alltid ett enklare alternativ, en skål för 135:- som passar bra om du vill ha en snabb vardagslunch, kanske ensam eller kanske obokad vid bardisken?

HILLENBERG 

På Humlegårdsgatan, ett stenkast från pulsen på Stureplan hittar du Hillenbergs uteservering som omringas av lummiga växter. Inte nog med uteserveringen så öppnar man även upp de stora fönsterna vid gavel mot gatan så att hela restaurangen känns somrig och perfekt för såväl lunch, en kaffe, cocktails i eftermiddagssolen som långa middagar.

STUREPLAN 1  X SUPPER BAR

Mitt på Stureplan har vi drivit uteservering så länge vi nästan kan minnas. Uteserveringen där storstadspuls i sommar möter sydamerikansk trädgård tillsammans med Supper. Här är det fokus på cocktails med sommarfavoriter från tidigare år. På menyn finns även klassiska smårätter och lunchbowls.

CALLE P

Mitt i Berzelii Park huserar Calle P. Här bjuds det på det perfekta uteserveringshänget från kl. 11:30. Lunch, middag, drink i baren? Det bestämmer du!

GÅRDEN 

Sedan 2010 är Gården en av Stockholm Citys största uteserveringar. En plats full av liv och rörelse med en härlig mix av människor – precis som det ska vara på en gammaldags skolgård. Här samlas gäster från stadens alla hörn, i det perfekta solläget.

LE HIBOU 

På översta våningsplan med en enastående utsikt finner du vår eleganta cocktailbar och terrass Le Hibou. Interiören är inspirerad av en exklusiv parisisk våning. Terrassen har en enastående utsikt över Strandvägens takåsar och Nybrovikens vatten. I baren serveras specialkomponerade cocktails med ett stort urval av alkoholfria drinkar, kaffe, snacks och smårätter.

HUMLAN x SURFERS 

Humlan är Stockholms kanske härligaste och mest grönskande uteservering mitt i Humlegården. Även i är är det Surfers som håller i taktpinnarna och bjuder på en kinesisk kulinarisk matupplevelse.

Tillbaka till toppen