fbpx Fortsätt till innehåll
Välkommen till
The Wall

Kontakt

Adress
Sturegatan 4
Hemsida
sturecompagniet.se/the-wall
Boka event
spgevent.se/lokaler/wall

Om The Wall

Med sitt kittlande hemliga läge ovanpå Sturegallerian är The Wall en urban oas som saknar motstycke i Stockholm. Helt avskärmat, mitt i stadens mest pulserande kvarter, är denna anonyma men uttrycksfulla innergård ett eftertraktat smultronställe att fånga sommarnattens magi på. The Wall nås genom V*****

ÖPPETTIDER

För aktuella öppettider, vänligen besök sturecompagniet.se

KVARGLÖMT

Har du garderobsbiljetten kvar?
Har du din garderobsbiljett kvar så mailar du till garderob@sturecompagniet.se och uppger nummer på din biljett, vilken nattklubb du besökt samt en beskrivning av plagget. Vi återkommer om hur du ska få tillbaks dina saker. Har du däremot blivit av med din biljett gäller nedanstående.

Saknar du garderobsbiljett eller har tappat något inne på nattklubben?
Föremål som upphittas på nattklubben bokförs inte utan lämnas in och förvaras i garderoben. Då vi varje kväll hittar en mängd kvarglömda föremål kan vi tyvärr inte upplysa per mail eller telefon om en speciell sak finns eller ej. Ni är välkomna att komma förbi nästa gång garderoben är bemannad och personalen har tid att hjälpa er.

Värdesaker
Kvarglömda värdesaker (plånböcker, nycklar, mobiltelefoner) lämnas in till polisens hittegodsavdelning på Klarabergsviadukten 43 veckovis.
 Kontakt: polisen.se

Tillbaka till toppen