fbpx Fortsätt till innehåll
Välkommen till
V*****

Kontakt

Adress
Sturegatan 4
Hemsida
sturecompagniet.se/v

Om V*****

På Sturecompagniets övervåning ligger den mytomspunna och intima klubben-i-klubben V***** med strikt gästlista med plats för endast 250 gäster. V***** totalrenoverades hösten 2017 och karaktäriseras av klassisk 70-talsglamour med röd sammet, gulddetaljer och kristallkronor i kombination med det absolut senaste inom LED-teknik, ljudsystem och visuell upplevelse.

Innanför V***** finns Cocktail, en exklusiv cocktailbar i nattklubbsmiljö. Med egeninfuserad sprit, hemmagjorda ingredienser och handpressade juicer tar cocktailbaren upplevelsen på V***** ytterligare en nivå.

ÖPPETTIDER

För aktuella öppettider, vänligen besök sturecompagniet.se

KVARGLÖMT

Har du garderobsbiljetten kvar?
Har du din garderobsbiljett kvar så mailar du till garderob@sturecompagniet.se och uppger nummer på din biljett, vilken nattklubb du besökt samt en beskrivning av plagget. Vi återkommer om hur du ska få tillbaks dina saker. Har du däremot blivit av med din biljett gäller nedanstående.

Saknar du garderobsbiljett eller har tappat något inne på nattklubben?
Föremål som upphittas på nattklubben bokförs inte utan lämnas in och förvaras i garderoben. Då vi varje kväll hittar en mängd kvarglömda föremål kan vi tyvärr inte upplysa per mail eller telefon om en speciell sak finns eller ej. Ni är välkomna att komma förbi nästa gång garderoben är bemannad och personalen har tid att hjälpa er.

Värdesaker
Kvarglömda värdesaker (plånböcker, nycklar, mobiltelefoner) lämnas in till polisens hittegodsavdelning på Klarabergsviadukten 43 veckovis.
 Kontakt: polisen.se

Tillbaka till toppen