fbpx Fortsätt till innehåll
Välkommen till
Suite

Kontakt

Adress
Sturegatan 4
Hemsida
sturecompagniet.se/suite
Facebook
Suite by Sturecompagniet

Om Suite

Suite  är en del av Sturecompagniet, en av Sveriges mest välkända nattklubbar. Klubben består av flera drinkbord i anknytning till dansgolv och bar och tilltalar en ung och partyälskande publik. Suite förmedlar en intim och personlig atmosfär där service och musik är viktiga hörnstenar. Suite totalrenoverades 2014 som en del i Sturecompagniets 25-årsjubileum.

ÖPPETTIDER

För aktuella öppettider, vänligen besök sturecompagniet.se

KVARGLÖMT

Har du garderobsbiljetten kvar?
Har du din garderobsbiljett kvar så mailar du till garderob@sturecompagniet.se och uppger nummer på din biljett, vilken nattklubb du besökt samt en beskrivning av plagget. Vi återkommer om hur du ska få tillbaks dina saker. Har du däremot blivit av med din biljett gäller nedanstående.

Saknar du garderobsbiljett eller har tappat något inne på nattklubben?
Föremål som upphittas på nattklubben bokförs inte utan lämnas in och förvaras i garderoben. Då vi varje kväll hittar en mängd kvarglömda föremål kan vi tyvärr inte upplysa per mail eller telefon om en speciell sak finns eller ej. Ni är välkomna att komma förbi nästa gång garderoben är bemannad och personalen har tid att hjälpa er.

Värdesaker
Kvarglömda värdesaker (plånböcker, nycklar, mobiltelefoner) lämnas in till polisens hittegodsavdelning på Klarabergsviadukten 43 veckovis.
 Kontakt: polisen.se

Tillbaka till toppen