fbpx Fortsätt till innehåll
Välkommen till
Sturecompagniet

Kontakt

Adress
Sturegatan 4
E-post
info@sturecompagniet.se
Hemsida
sturecompagniet.se
Facebook
Sturecompagniet
Instagram
@sturecompagniet
Boka event
spgevent.se/lokaler/sturecompagniet

Om Sturecompagniet

Sturecompagniet, en av Sveriges mest anrika och legendariska nattklubbar, liknar med sin unika sekelskifteslokal och unika takhöjd, inget annat i landets krogliv. Fyra salar i två plan runt en vacker ljusgård gör Sturecompagniet till en magnifik nattklubb med flera enheter och stilar. Suite, The Wall och V***** är de mytomspunna och intima klubbarna-i-klubben som huserar på Sturecompagniet.

ÖPPETTIDER

Torsdag–lördag 22.00–03.00

KVARGLÖMT

Har du garderobsbiljetten kvar?
Har du din garderobsbiljett kvar så mailar du till garderob@sturecompagniet.se och uppger nummer på din biljett samt en beskrivning av plagget. Vi återkommer om hur du ska få tillbaks dina saker. Har du däremot blivit av med din biljett gäller nedanstående.

Saknar du garderobsbiljett eller har tappat något inne på nattklubben?
Föremål som upphittas på nattklubben bokförs inte utan lämnas in och förvaras i garderoben. Då vi varje kväll hittar en mängd kvarglömda föremål kan vi tyvärr inte upplysa per mail eller telefon om en speciell sak finns eller ej. Ni är välkomna att komma förbi nästa gång garderoben är bemannad och personalen har tid att hjälpa er.

Värdesaker
Kvarglömda värdesaker (plånböcker, nycklar, mobiltelefoner) lämnas in till polisens hittegodsavdelning på Klarabergsviadukten 43 veckovis.
 Kontakt: polisen.se

Garderobstider

Sturecompagniet: torsdag–lördag kl. 22.00–23.00

BOKA BORD

Vänligen fyll i din förfrågan nedan. Du får endast svar om vi har lediga bord.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Tillbaka till toppen