fbpx Fortsätt till innehåll
Välkommen till
Push

Kontakt

Adress
Kungsportsavenyn 11
E-post
victor@push.se
Hemsida
push.se
Facebook
PUSH
Instagram
@pushgbg
Boka event
spgevent.se/lokaler/push

Om Push

PUSH är Stureplangruppens nattklubb i Göteborg och tillika den största nattklubbssatsningen i koncernens historia. Det makalösa inredningskonceptet på PUSH är det första som möter besökaren. Bakom kreationen står designern Alexander Lervik som även står bakom mytomspunna V***** på Sturecompagniet i Stockholm.

ÖPPETTIDER

Fredag 22.00-03.00

Lördag 22.00-04.00

KVARGLÖMT

Har du garderobsbiljetten kvar?
Har du din garderobsbiljett kvar så mailar du till garderob@stureplansgruppen.se och uppger nummer på din biljett, vilken nattklubb du besökt samt en beskrivning av plagget. Vi återkommer om hur du ska få tillbaks dina saker. Har du däremot blivit av med din biljett gäller nedanstående.

Saknar du garderobsbiljett eller har tappat något inne på nattklubben?
Föremål som upphittas på nattklubben bokförs inte utan lämnas in och förvaras i garderoben. Då vi varje kväll hittar en mängd kvarglömda föremål kan vi tyvärr inte upplysa per mail eller telefon om en speciell sak finns eller ej. Ni är välkomna att komma förbi nästa gång garderoben är bemannad och personalen har tid att hjälpa er.

Värdesaker
Kvarglömda värdesaker (plånböcker, nycklar, mobiltelefoner) lämnas in till polisens hittegodsavdelning på Klarabergsviadukten 43 veckovis.
Kontakt: polisen.se

Garderobstider

Push: fredag-lördag kl. 22.00-00.00

BOKA BORD

Vänligen fyll i din förfrågan nedan. Du får endast svar om vi har lediga bord.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Tillbaka till toppen