fbpx Fortsätt till innehåll
Välkommen till
Hell’s Kitchen

Kontakt

Adress
Sturegatan 4
Hemsida
sturecompagniet.se
Facebook
HELL´S KITCHEN
Ålder
23 år

Om Hell’s Kitchen

Lekfulla, euforiska och lovligt syndiga klubben Hell’s Kitchen är den ultimata tillflyktsorten för en färgstark blandning besökare. Här samlas en internationell publik med allt ifrån stamgäster till celebriteter. I Hell’s Kitchens intima lokaler lämnas inget åt slumpen. Stilen är kosmopolitisk och lekfull, servicenivån polerad och oklanderligt.

ÖPPETTIDER

För aktuella öppettider, vänligen besök sturecompagniet.se

KVARGLÖMT

Har du garderobsbiljetten kvar?
Har du din garderobsbiljett kvar så mailar du till garderob@sturecompagniet.se och uppger nummer på din biljett, vilken nattklubb du besökt samt en beskrivning av plagget. Vi återkommer om hur du ska få tillbaks dina saker. Har du däremot blivit av med din biljett gäller nedanstående.

Saknar du garderobsbiljett eller har tappat något inne på nattklubben?
Föremål som upphittas på nattklubben bokförs inte utan lämnas in och förvaras i garderoben. Då vi varje kväll hittar en mängd kvarglömda föremål kan vi tyvärr inte upplysa per mail eller telefon om en speciell sak finns eller ej. Ni är välkomna att komma förbi nästa gång garderoben är bemannad och personalen har tid att hjälpa er.

Värdesaker
Kvarglömda värdesaker (plånböcker, nycklar, mobiltelefoner) lämnas in till polisens hittegodsavdelning på Klarabergsviadukten veckovis.
 Kontakt: polisen.se

Garderobstider

Hell’s Kitchen: torsdag-lördag kl. 22.00–23.00

HEAVEN’S GATE

Söker du en ytterligare eklektisk tillvaro är det bara en trappa upp från Hell’s Kithchen till “Heaven’s Gate” där Anders Ljung, Dave Laroxx och Steffe ”Tin Star” har skapat norra Europas skönaste rockklubb i en av Stockholms mest fashionabla fastigheter. På Heaven’s Gate rockar såväl svenska som internationella rockstjärnor, stureplansprofiler, slash-wannabes och klassika metalheadz loss. Här bjuds det på allt från obskyr AOR och NWOBHM till “legendariska hårdrocksanthems”. Det enda som är högre än stämning är volymen!

Tillbaka till toppen