fbpx Fortsätt till innehåll
Välkommen till
Gutekällaren

Kontakt

Adress
Lilla Torggränd 3
Telefon
0498-21 00 43
E-post
ubbe@gutekallaren.com
Hemsida
gutekallaren.com
Facebook
Gutekällaren
Instagram
@gutekallaren
Boka event
spgevent.se/lokaler/gutekallaren

Om Gutekällaren

Gotlands tveklöst mest kända nöjesetablissemang sommartid är anrika Gutekällaren. Visbys största och klassiska nattklubb är belägen i en imponerande byggnad mitt på Stora Torget. Under sommaren är Gutekällaren känt som partytemplet nummer ett, inte bara på Gotland utan förmodligen i hela landet. En lätt restaurering genomfördes 2012 för att fräscha upp de unika lokalerna och bland annat tillkom ett nytt vip-rum som ligger ut mot torget i nattklubben. På Gutekällaren är det fullt hus alla dagar i veckan under sommaren!

ÖPPETTIDER

För aktuella öppettider, vänligen besök gutekallaren.com

KVARGLÖMT

Har du garderobsbiljetten kvar?
Har du din garderobsbiljett kvar så mailar du till garderob@stureplansgruppen.se och uppger nummer på din biljett, vilken nattklubb du besökt samt en beskrivning av plagget. Vi återkommer om hur du ska få tillbaks dina saker. Har du däremot blivit av med din biljett gäller nedanstående.

Saknar du garderobsbiljett eller har tappat något inne på nattklubben?
Föremål som upphittas på nattklubben bokförs inte utan lämnas in och förvaras i garderoben. Då vi varje kväll hittar en mängd kvarglömda föremål kan vi tyvärr inte upplysa per mail eller telefon om en speciell sak finns eller ej. Ni är välkomna att komma förbi nästa gång garderoben är bemannad och personalen har tid att hjälpa er.

Värdesaker
Kvarglömda värdesaker (plånböcker, nycklar, mobiltelefoner) lämnas in till polisens hittegodsavdelning på Klarabergsviadukten 43 veckovis.
 Kontakt: polisen.se

Tillbaka till toppen