Fortsätt till innehåll
Välkommen till
Burmeister

Kontakt

Adress
Strandgatan 9
E-post
mille@stureplansgruppen.se
Hemsida
burmeistervisby.se
Facebook
Burmeister
Instagram
@burmeistervisby

Om Burmeister

Burmeister, en exklusiv och fartfylld nattklubb, är öppen endast ett fåtal dagar om året. Här på Strandgatan 9 i Visby, under Stockholmsveckan, hittar du en mängd olika artister och uppträdanden sent in på natten. Här hittar du även El Bar, Burmeisters bakficka, samt El Patio – en lummig utegård under bar himmel!

ÖPPETTIDER

Burmeister har stängt för säsongen, vi ses sommaren 2019!

KVARGLÖMT

Har du garderobsbiljetten kvar?
Har du din garderobsbiljett kvar så mailar du till garderob@stureplansgruppen.se och uppger nummer på din biljett, vilken nattklubb du besökt samt en beskrivning av plagget. Vi återkommer om hur du ska få tillbaks dina saker. Har du däremot blivit av med din biljett gäller nedanstående.

Saknar du garderobsbiljett eller har tappat något inne på nattklubben?
Föremål som upphittas på nattklubben bokförs inte utan lämnas in och förvaras i garderoben. Då vi varje kväll hittar en mängd kvarglömda föremål kan vi tyvärr inte upplysa per mail eller telefon om en speciell sak finns eller ej. Ni är välkomna att komma förbi nästa gång garderoben är bemannad och personalen har tid att hjälpa er.

Värdesaker
Kvarglömda värdesaker (plånböcker, nycklar, mobiltelefoner) lämnas in till polisens hittegodsavdelning på Klarabergsviadukten veckovis.
 Kontakt: polisen.se

Tillbaka till toppen