fbpx Fortsätt till innehåll

MUSCLE UP FOR ARNOLD’S

På Biblioteksgatan i Stureplans mest historiska byggnad Arnoldshuset står restaurang Arnold’s redo för att ta emot gäster från början av februari 2019. Arnold’s är en elegant och fantasifull restaurang med rötterna i Hollywoods glansdagar.

Arnold’s tar de kulinariska delarna från det tidlösa kontinentala restaurangköket och blandar upp med mer grönt, fisk och skaldjur. Signaturrätter som Grilled Sea Bass och Papaya Salad kommer finnas på menyn tillsammans med pampiga desserter som tillreds vid bordet. Arnold’s kök leds av David Knabäck och Fanny Rönnblom. Den stora vinkällaren kommer successivt byggas upp med alla klassiska distrikt, mycket USA och en särskild Chablis-del.

Maten och drycken kompletteras med en omfattande serviceupplevelse. Erfarna kaptenskypare med personlighet guidar gästerna genom kvällen samt tillreder och serverar en utvald del av menyn från vagnar som rullas runt i matsalen. Tanken är att skapa en känsla av en tid och plats långt bort från Sverige.

Arnold’s ligger på Biblioteksgatan 21 och är öppet tisdag till lördag 17–02. Öppettiderna kommer utökas successivt, där lunch och brunch tillkommer.

Tillbaka till toppen